Bezár

Ajánló küldése

Az Ön adatai:
Kinek küldjük az ajánlót?

A küldéshez megadott adatokat rendszerünk nem tárolja.

Nyitólap Nyomtatás

Tata kártya elfogadóhely

30% kedvezmény az elméleti tantermi oktatáshoz!

Ügyfélfogadás

2890 Tata, Bajcsy-Zsilinszky utca 1.
Hétfő: 14-17
Kedd: 8-10
Szerda: 14-17
Csütörtök: 8-10
Péntek: 14-17

Adatvédelem, adatkezelés

Jelen nyilatkozatban közzétesszük azokat az alapelveket, melyek meghatározzák a személyes adatok védelmével kapcsolatos politikánkat és mindennapos gyakorlatunkat.

Adatkezelés:

Felhasználói oldalról

A beroautosiskola.hu és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás az ingyenes regisztrációhoz adatokat kér be és tárol a rendszeren. Ezen adatok a szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek, melyekből statisztikai kimutatásokat készítünk a szolgáltatásainkat igénybe vevő felhasználókról.

Az adatok tárolásánál mindig a lehetőségeink által elérhető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk,hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

A beroautosiskola.hu statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására.

Ezen statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztésekhez illetve küldetésünk teljesítéséhez szükségesek.

Látogatói oldalról

A beroautosiskola.hu és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról rögzítik (IP cím, böngésző típusa, stb.) az adatokat, melyekről az üzemeltető statisztikai kimutatásokat készít csak statisztikai formátumban.

Az adatok tárolásánál mindig a lehetőségeink által elérhető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására.

Ezen statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztésekhez illetve küldetésünk teljesítéséhez szükségesek.

Adatbiztonság:

A keletkezett adatokat, információkat jelszóval védett adatbázisban tárolja rendszerünk, melyről rendszeresen mentéseket készítünk. Az archivált adatokat internethez nem csatlakozó adathordozókon (Merevlemez, CD, DVD) tároljuk. Ezeket az adatokat senkinek át nem adjuk, kivéve hatósági eljásrás során a jogszabályoknak megfelelően.

A beroautosiskola.hu és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások hivatkozásai

A beroautosiskola.hu tartalmaz(hat) hivatkozásokat más oldalakra is. Az üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért a beroautosiskola.hu semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

A beroautosiskola.hu webhely minden látogatója elfogadja jelen adatvédelmi, adatkezelési nyilatkozatot.